PROTOCOL PREVENCIÓ COVID19

Estimats clients,

Com tots sabeu la situació dramàtica provocada pel COVID19 ens ha obligat a posposar l’obertura dels nostres restaurants Caltré (23 de juny), The Sloop (2 de juliol) i Draulic (10 de juliol), amb les conseqüències econòmiques i de logística que comporta. 

En primer lloc agrair-vos la paciència que per nosaltres és testimoni de la confiança que ens teniu així com el reconfort que ens aporta la vostra fidelitat.

Per la vostra tranquil·litat i seguretat us detallem, a continuació, les mesures preventives que hem adoptat per tal de minimitzar l’eventual risc de contagi; mesures que obligatòriament impliquen la vostra col·laboració i comprensió. Trobareu en tots els nostres restaurants cartells recordatoris de les bones pràctiques que no s’han d’oblidar.

Pel que fa al nostre personal, tots es presten a un control de temperatura cada dia abans d’incorporar-se al seu lloc de feina. Tots utilitzen la mascareta de protecció facial, guants de làtex i els seus uniformes superen un rentat diari superior als 60º. L’equip de neteja ha seguit un curs de formació específica sobre l’ús dels productes desinfectants i procediments d’aplicació. Una empresa especialitzada en aquest de tipus de desinfecció assessora al nostre personal cada vegada que ho sol·licitem.

ENTRADA ALS RESTAURANTS:

Trobareu dispensadors de gel alcohòlic a l’entrada de tots els nostres restaurants. El TPV serà desinfectat després de cada operació feta amb targetes de crèdit. 

A L’INTERIOR DELS RESTAURANTS:

Les taules i cadires seran desinfectades després de cada ús. Tota la preparació i elaboració dels aliments la farà un personal format específicament com a manipuladors d’aliments i amb les màximes mesures d’higiene. 

Trobareu les cartes dels restaurants en format QR. Pels que no disposin d’Smartphone podreu sol·licitar-la en paper plastificat que desinfectarem abans de cada ús.

L’oli per les vostres amanides o altres menesters serà de la nostra producció d’oliveres centenàries d’olives Argudell. No servirem mono dosis però les nostres ampolles seran desinfectades després de cada ús.

A LES CUINES DELS RESTAURANTS:

La nostra cuina segueix totes les normes sanitàries tant de neteja i desinfecció com de manipulació d’aliments. Un laboratori extern contractat realitza controls periòdics així com analítiques d’aliments, d’estris i de superfícies.

NETEJA GENERAL:

Tot el personal de neteja ha rebut formació específica al respecte. Utilitzarem per a cada menester un producte químic homologat i certificat per la Generalitat de Catalunya i pel Ministeri de Sanitat. Les baietes seran canviades sistemàticament.

A CÀRREC DE TOTS:

Apel·lem a la responsabilitat de cadascú per aconseguir superar aquesta dificultat. Sols i sense la vostra col·laboració, no podrem vèncer el virus. Per endavant moltes gràcies per la vostra comprensió i ajuda.