Draulic

Restaurant a Roses, Costa Brava

El restaurant Draulic és el buc insígnia del Chef Marc Descloux. L’espai que li permet lluir-se cara al món i on es lluiten totes les batalles. Al restaurant Draulic s’hi prepara el que a en Marc Descloux li agrada anomenar “Cuina Recuperada”: Plats elaborats amb productes de la terra, cuinats amb tècniques molt actuals. L’espai on es fusionen la cultura mediterrània tradicional i el savoir fairede la cuina centre europea, treballada a la napoleònica.

On en Marc Descloux es posa el traje blanc de Chef d’Haute Cuisine i – per poc que pugui! – surt a saludar als clients a la taula.

El Restaurant Draulic es troba en un entorn privilegiat i exclusiu de la Costa Brava, davant de Canyelles Platja a Roses. Gaudeix amb tranquil·litat de la teva experiència al Draulic, disposem d’un servei de xofer privat que el recollirà a qualsevol punt del terme municipal de Roses. Només caldrà que sol·liciti el servei en fer la teva reserva.

A pocs metres de les roques que es submergeixen en la Badia de Roses, testimonis de les anades i vingudes dels vaixells de pesca i en el cor de la bullícia turística de la Costa Brava, es troba la cúpula de fusta d'una joia arquitectònica completament fora de context.

RESERVES

+34 972 25 65 00

ADREÇA

Avinguda José Díaz Pacheco, 7, 17480, Roses, Girona.

HORARI

OBERT DES DEL JUNY
DILLUNS a DIUMENGE de 20:00 a 23:30